Visita a Calella al Sr. Caimel

March 13, 2019

Avui la presidenta Glòria Ruiz ha visitat al Sr. Joan Caimel, col·leccionista de samarretes de clubs centenaris, entre d’altres. “Ha sigut un plaer poder veure el seu gran recull de les camisetes de tots els clubs centenaris a nivell espanyol” ha assegurat la presidenta. Des del club se li ha fet entrega de la nostra samarreta centenària. El Sr. Caimel també ha deixat al club el tan buscat “Llibre d’or del futbol català” editat l’any 1.928 al qual hi ha una pàgina dedicada al Canet FC i que es podrà veure a l’exposició del centenari que tindrà lloc a la Sala Ramón i Campmany del 27 de maig al 2 de juny.

 

 

Please reload

  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon
  • Twitter App Icon

canetfutbolclub1919@gmail.com       fundat l'amy 1919

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now