Carta de comiat

June 30, 2017

Després d'un any i mig amb tots vosaltres, per motius laborals, he hagut de prendre la decisió d'emprendre un nou camí, prescindint del club.

Ha sigut una etapa de la que m'enduc bons records. He conegut a molt bona gent i sobretot m'enduc l'experiència d'afrontar nous reptes!

 

Moltíssimes gràcies a tots els jugadors del club, des del més petit al més veterà, pels grans partits, grans jugades vistes i per la il•lusió que es veuen en les vostres mirades quan aneu vestits del Canet FC i esteu a punt d'entrar al camp i defensar els vostres colors.

 

Moltíssimes gràcies a tots els pares, mares, altres familiars i amics. Sense vosaltres hagués sigut avorrit! Tan pels bons moments i com pels més difícils, sóc conscient de la temporada de totes les categories, dels reptes que hem hagut de superar junts i per això, gràcies per la paciència que heu tingut!

 

Moltíssimes gràcies a tot l'equip directiu. Si no m'haguéssiu donat l'oportunitat de portar la coordinació no hauria pogut viure moments com els que he viscut.

 

Per tots i cadascun dels que heu format part del club en aquesta temporada, moltes gràcies i espero que tingueu molta sort en els camins que cadascú agafi!

 

Gracies a tots!

 

Lídia Valls

Coordinadora Canet F.C temporada 2017-2018

 

 

Please reload

  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon
  • Twitter App Icon

canetfutbolclub1919@gmail.com       fundat l'amy 1919

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now