FESTA CORONA EL LAU BEACH

August 11, 2016

El LAU BEACH un dels nostres patrocinadors oficials de l'any que ve, demà divendres 12 d'agost organitza la festa CORONA, Hi ha regals directes!! No t'ho pots perdre! Música, bon ambient, copes, CORONA, ja saps, demà a la platja del Cavaió, l'últim xiringuito, a partir de les 23h. A més, el diumenge 14 d’agost obriran com si fos un dissabte! Aprofita’t de les festes del LAU BEACH!!!!

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon
  • Twitter App Icon

canetfutbolclub1919@gmail.com       fundat l'amy 1919

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now